Boek DURF, LEEF & ONDERNEEM

€19,95 EUR

Subtotal: €19,95 EUR
Due Now: €19,95 EUR

Hoe bereik ik familiaal geluk, gezondheid, onafhankelijkheid en kan ik tegelijkertijd toch een succesvolle vrouwelijke ondernemer zijn

Dit is een vraag die mij vaak gesteld wordt door beginnende, ondernemende vrouwen, en die ook mij als zoekend en onzeker meisje vele jaren geleden wakker hield.

Daarom besloot ik “Durf, leef & onderneem! Handleiding voor een gelukkig, gezond en succesvol leven. Voor avontuurlijke vrouwen” te schrijven.

Daarin deel ik de lessen die ik tijdens mijn uitdagende reis van de afgelopen 25 jaar trok, gebaseerd op de ervaring die ik opdeed als onderneemster in hart en nieren, én als echtgenote in een (tot nu toe) 29-jaar-lang gelukkig huwelijk, én als moeder van 2 fantastische kinderen en 1 geweldige hond, én als vrouw die het huishouden runt, én als iemand die er in geslaagd is een ijzersterke gezondheid en energie niveau op te bouwen om dit alles – dag in, dag uit – te kunnen blijven bolwerken.

“Durf, leef & onderneem!”  is een warme, inspirerende gids geworden, die zich richt tot avontuurlijke vrouwen, tot durvers die de sprong naar het ondernemerschap willen wagen, of die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen, en ik heb ervoor gezorgd dat je er heel wat praktische tips in terug kan vinden die je op een eenvoudige manier kunt toepassen in je eigen leven.

Mijn boek zal je kennis leren maken met de ondernemersgedachte en zal je begeleiden naar een nieuwe manier van leven waar initiatief, zelfvertrouwen, gezondheid, onafhankelijkheid, familiaal geluk en succes centraal staan.

 

Account Information

Need Help? Email Customer Support

Next

Extra Contact Information

arrow_drop_down
Next

Address:

Payment
Payment
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default New
PayPal

Card information is stored on a secure server.

Next

Complete

Boek DURF, LEEF & ONDERNEEM €19,95 EUR
Due Now €19,95 EUR